info@luckylife.nl

Fabricage

Hout

Lucky Life produkten worden gemaakt van Noord-Europees vurenhout van de beste klasse. Het impregneren vindt plaats onder KOMO keur. Door het impregneren heeft het hout een zeer lange duurzaamheid. U krijgt vijf jaar garantie op de constructie en op houtrot. Al onze producten zijn onderhoudsvrij. Het hout behoeft dan ook niet te worden geschilderd of behandeld. Het aanbrengen van verf is uiteraard mogelijk maar voor de duurzaamheid hoeft dit niet.

In vergelijking met gelijksoortige producten onderscheiden onze verblijven zich door het gebruik van zware hoogwaardige materialen. Afgeronde regels van 50 x 50 mm. En afdeklatten op de hoeken. De planken zijn 19 mm dik.

Door de natuurlijke en niet overheersende kleur van het hout zijn onze Lucky Life een sierraad in uw tuin of op uw balkon.

 

Dakbedekking

De daken zijn voorzien van een laag ABP Brandrol met leislag. Mits onbeschadigd is ook de levensduur van het dak hierdoor gegarandeerd.

De volgende kleuren zijn leverbaar:

Dakshingles zijn van asfaltonderlaag met leislag.

De randen worden voorzien van een extra kitlaag om intrekken van vocht te voorkomen.

 

Ramen

Ramen en deurvensters zijn van glas.

 

Plaatsing

Wij adviseren u om de dierenverblijven  waterpas op betonrandjes of  stenen te plaatsen. Het verzakken van de hokken moet worden voorkomen. Het plaatsen tuinhuizen gebeurt op de plek die van een zandbed is voorzien van plm. 15 cm. dik. Deze plek dient net iets groter te zijn als het te plaatsen tuinhuis. Dit voorbereidend werk is niet bij onze prijs inbegrepen en dient door de koper te worden verricht.
Indien uw Lucky Life dierenverblijf op een open plek staat adviseren wij u om deze te verankeren, zodat de wind er geen grip op heeft.

       

Lucky Life dierverblijven worden gemaakt in een moderne productiehal. Het afkorten van de diverse houtmaterialen gebeurt om professionele wijze. Alle verbindingen worden gemaakt met schroeven en nagels van roestvrij staal.  Doordat de inkoop van hout gebeurt in combinatie met alle andere producten die in onze productiehal worden gemaakt, profiteert u ook van onze scherpe inkoopprijzen.